Raak geïnspireerd door deze acties


Organiseer een proeverij

De meeste mensen houden wel van een lekker biertje of wijntje op een mooie lentedag! Organiseer daarom een bier- of wijnproeverij voor je familie en vrienden. Vraag de plaatselijke slijterij of ze mee willen werken en nodig je vrienden, familie of collega’s een avondje bij jou thuis uit of bij de slijterij. Voor een bepaald bedrag kunnen zij verschillende soorten bier en/of wijn komen proeven.

 

Zet een Stroopwafelactie op

Een uitstekende manier om geld op te halen is door heerlijke stroopwafels of een andere lekkernij te verkopen bij bijvoorbeeld de plaatselijk supermarkt of een ander evenement. Ga op zoek naar een stroopwafelbakker en maak hem warm voor jouw actie. Vraag hem jouw stroopwafels aan te bieden tegen een gunstige inkoopprijs, zodat jij een groot deel van de opbrengst kan bijschrijven op jouw sponsorprofiel.

 

Laat de school bij jou in de buurt in actie komen

Ook scholen zijn graag bereid om iets voor het goede doel te organiseren. Betrek ze bij jouw proces en vraag of ze bijvoorbeeld een Spierballenloop voor je willen organiseren.

 

Kadotip voor je verjaardag

Een andere mogelijkheid om op een makkelijke manier je geldteller te zien stijgen is om voor je verjaardag of een andere gelegenheid een donatie voor jouw SingelSwim-deelname te vragen.

 

Veel succes!