Deelnemen


INSCHRIJVING VOOR DE SINGELSWIM 2018 IS GESLOTEN. MAAR BLIJF VOORAL ZWEMMEN, IN 2019 GAAN WE WEER VAN START!

Zwem mee met de vierde editie van de SingelSwim Utrecht op zondag 17 juni 2018 Park Lepelenburg. Ben je gezond, 16 jaar of ouder en niet zwanger, ga dan deze uitdaging aan. Zwem 1,2 of 2 km door de historische Utrechtse Singel voor het goede doel: de spierziekte FSHD, die wordt veroorzaakt door een fout in het DNA. In Nederland lijden zo’n 2.000 mensen aan de spierziekte FSHD. Bij hen staat het foute gen op AAN. Het onderzoek van prof. dr. Niels Geijsen, verbonden aan het Hubrecht Instituut in Utrecht, biedt hoop in het vinden van een medicijn om het foute gen op UIT te zetten.

 

KidsSwim Utrecht

Voorafgaand aan de SingelSwim Utrecht vindt de KidsSwim Utrecht plaats. Kinderen in de leeftijdscategorie van 10 t/m 15 jaar zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18+) de laatste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Meer informatie over de voorwaarden kijk op de KidsSwim pagina. Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €35,00 voor een kind met begeleider. Op een eigen actiepagina op de website kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel van de SingelSwim Utrecht.

 

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is voor alle deelnemers verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht en KidsSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish. 

 

Tarieven voor deelname individuele zwemmers:

 

Normaal

Early Bird (tot 27 april)

Inschrijfgeld:

€ 75,-

€ 65,-

Streefbedrag:

€ 150,-

€ 150,-

 

Tarieven voor deelname studenten en sportverenigingen:
 
 

Normaal

Early Bird (tot 27 april)

Inschrijfgeld:

€ 40,-

€ 35,-

Streefbedrag:

€ 150,-

€ 150,-