Sponsors van de SingelSwim Utrecht


Zonder sponsors en partners geen Swim

De SingelSwim Utrecht haalt geld op voor onderzoek naar de - nu nog - ongeneeslijke spierziekte FSHD. Ook zorgt zij voor meer bekendheid voor deze aandoening bij het Nederlands publiek. Zonder de bijdragen van onze hoofdsponsor, mediapartners, organisatoren en suppliers is er geen SingelSwim Utrecht mogelijk. Wij zijn onze sponsoren en partners, deelnemers en iedereen die zich inzet voor de Swim enorm dankbaar.

Ook sponsor worden?

Sponsor worden als bedrijf of organisatie kan op verschillende manieren:

  • Als bedrijf of organisatie kan je een inspanningsverplichting aangaan voor het werven van een deelnemers of vrijwilligers. Je moet daarvoor garant staan. Als organisatie neem je een X aantal kaarten af bij SingelSwim Utrecht.
  • Een bedrijf of organisatie kan een geldelijke bijdrage leveren aan de organisatie van de SingelSwim.
  • Door ‘in natura’ met verschillende organisaties samen te werken, houden we de begroting zo laag mogelijk. Deze organisaties (suppliers) leveren diensten of producten en krijgen daar exposure en een X-aantal tegenprestaties voor terug. Deze diensten en producten variëren van broodjes en koffie tot en met vervoer, verfrissingsposten en entertainment aan het parcours.

Heb je interesse in onze sponsorpropositie of wil je iets bijdragen? 

Neem dan even contact op met

  • Annette Menheere, annette@fshd.nl
  • Sophie van der Graaf, sophie@fshd.nl
  • Marjan van Grieken, Marjan@fshd,nl

Hoofdsponsor Basic Fit

De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als hoofdsponsor verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Daar zijn wij enorm blij mee! Basic-Fit heeft 160 vestigingen in Nederland, waarvan 4 op strategische locaties in Utrecht: Herculesplein, Europaplein, Zonnebaan en Franciscusdreef. 

Dit jaar verzorgt Basic Fit de warming up voor de SingelSwim en de KidsSwim. Ook geven de personal trainers van Basic Fit ter plaatse trainingsadvies aan mensen met FSHD.

Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”

 

 


Organisatie
 

 
   

  

 

 

Mediapartner

 

Sponsors/partners