Inschrijven

Zwem, sup of vaar mee tegen FSHD!
Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de SingelSwim in 2023.

De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. in 2015 vond de eerste editie met succes plaats. Ivo Niehe heeft er zelfs een tv programma aan gewijd. Op zondag 10 juli 2022 sprongen we voor de 6e keer in het water om geld op te halen voor de spierziekte FSHD! Het was een fantastsiche edtie.
   
De uitdaging
Zwem 1,2 kilometer, 2 kilometer of zelfs 5,5 kilometer (= een volledig rondje Singel) door de Utrechtse Singel. De laatste afstand kun je ook met een estafetteteam zwemmen. Liever niet het water in? Of ben je niet zeker van je zwemkunsten? Spring dan op een SUP of in een kano en vaar de Singel in 5,5 km rond! En als je het streefbedrag van €500,- ophaalt, dan ontvang je je inschrijfgeld terug! Klik hier voor meer informatie over materiaalverhuur.

Voor jeugd van 10 t/m 15 jaar hebben we de KidsSwim van 400 en 800 meter op het programma staan. Een begeleider van 18+ is verplicht om mee te zwemmen, maar hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

De verschillende onderdelen

Wetsuit huren 

 
Het dragen van een wetsuit is verplicht voor de zwemmers, bij een watertemperatuur tot en met 18 graden celsius. Bij een watertemperatuur boven de 18 graden celsius is het een dringend advies om een wetsuit te dragen. Zéker voor beginnende zwemmers want een wetsuit geeft wat extra drijfvermogen.
Deelnemers kunnen voor €25,- een wetsuit huren van onze partner Sailfish. De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.    

SUP- & kanoverhuur

Dagjesuppen.nl maakt het voor deelnemers van de SingelSwim Utrecht mogelijk om een SUP of kano te huren voor slechts €10,00. Per verhuurde SUP/kano dragen ze €5,00 bij aan onderzoek naar FSHD!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen