Raak geïnspireerd door deze acties speciaal voor kinderen


Organiseer een Huiskamerdiner

Stel een heerlijk menu samen en nodig vrienden en/of familie bij jou thuis uit voor wie jij speciaal gaat koken. Vraag hen een bedrag te betalen als bijdrage voor het diner van minimaal €25,-. Maak er een leuke avond van en deel jouw persoonlijke verhaal met hen.

 

Doe een Heitje voor karweitje

Je kunt natuurlijk ook allerlei klusjes in de buurt doen. Ga langs je buren en vraag of jij hun auto mag wassen, het onkruid kan wieden of de tegels kan vegen. Vertel hierbij je persoonlijke verhaal en wie weet geven zij jou een mooi bedrag!

 

Lege flessen inzamelen

Houd samen met vriendjes en vriendinnetjes een inzamelingsactie van lege flessen en doneer de opbrengst aan jouw KidsSwim deelname. Dit kan zomaar een prachtig bedrag opleveren!

 

Binnenkort bij jou een Rommelmarkt?

Tijdens vrije dagen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag of het weekend van Hemelvaartsdag zijn typisch dagen dat er in de wijk een rommelmarkt of vrijmarkt wordt georganiseerd. De ideale dag om jouw deelname aan de KidsSwim onder de aandacht te brengen. Met de opbrengst van jouw verkopen kun je je donatieteller voor de KidsSwim verhogen.

 

Veel succes!