KidsSwim Utrecht


INSCHRIJVING VOOR DE SINGELSWIM 2018 IS GESLOTEN. MAAR BLIJF VOORAL ZWEMMEN, IN 2019 GAAN WE WEER VAN START!

Heb jij altijd al in de Utrechtse Singel willen zwemmen? Ben jij tussen de 10 en 15 jaar, gezond en in het bezit van een A en B diploma? Zwem dan mee met de 2e editie van de KidsSwim Utrecht op zondag 17 juni! Je zwemt de eerste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Dit doe je niet alleen, maar samen met een begeleider van 18 jaar of ouder. Dit jaar is de SingelSwim Utrecht op Vaderdag. Beleef samen een leuke sportieve Vaderdagmiddag door mee te zwemmen voor het goede doel en te genieten van live muziek in gevangenis De Vrije Wolf. Ga jij de uitdaging aan? Zwem met je grote broer of zus, je moeder, oom of buurvrouw.

De Kids Swim heeft een eigen pagina waar alle kids tussen de 10 en 15 jaar zich samen kunnen inzetten om een mooi bedrag bij elkaar te zwemmen voor de spierziekte FSHD. Klik hier om naar de pagina te gaan en schrijf je in voor de Kids Swim 2018!

 

Parcours

De kinderen en hun begeleiders verzamelen zich in gevangenis De Vrije Wolf. Zij zwemmen samen de laatste 800m van het officiële 2 km parcours. Vanaf de gevangenis naar de keerboei ter hoogte van het Stadsschouwburg is 400 meter en vervolgens zwemmen ze weer terug naar de gevangeis. Een mooie zwemtocht waar alle familieleden, vrienden en kennissen de kinderen twee keer van dichtbij vanaf de kant kunnen aanmoedigen.

 

Kosten

Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €35,00 voor een kind met begeleider. Op een eigen actiepagina op de website kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel van de SingelSwim Utrecht. Ook de kinderen halen zwemdonaties op voor de spierziekte FSHD. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je in voor de tweede editie van de KidsSwim Utrecht en zet FSHD op UIT.

 

Voorwaarden

Om deel te kunnen aan de KidsSwim Utrecht is er een leeftijdsgrens voor de kinderen van minimaal 10 en maximaal 15 jaar. Daarnaast dienen de kinderen gezond te zijn en aantoonbaar hun A en B diploma te hebben gehaald. Een kind zwemt altijd met een begeleider (leeftijd 18+). Indien de begeleider niet de ouder van het kind is, dient de ouder een machtiging voor de betreffende begeleider op de vrijwaringsverklaring te ondertekenen.

Net als bij de SingelSwim Utrecht zijn de kinderen en hun begeleider verplicht om een wetsuit te dragen. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.

Downloads:

VRIJWARINGSVERKLARING KIDS SWIM UTRECHT Zwemt de deelnemer met een begeleider die niet de ouder/verzorger is, dan dient de vrijwaringsverklaring worden getekend door de ouder/verzorger. Download