SPRINGEN JULLIE SAMEN DE SINGEL IN?

08-05-2017 | 14:33

Ben jij student en in voor een unieke uitdaging? Spring dan op zondag 18 juni samen met je studie- of jaarclubgenoten de singel in en doe mee aan de SingelSwim Utrecht!

Zet je spieren in voor een unieke zwemtocht van 1,2 of 2 kilometer door de Utrechtse Singel en haal geld voor de spierziekte FSHD. De start is vanaf de bocht t.o. gevangenis Wolvenplein, via de Stadsschouwburg naar de finish in Park Lepelenburg. Daar word je als zwemheld gehuldigd en kun je onder het genot van muziek, een hapje en drankje je ervaringen delen. 

Studentenactie

Speciaal voor studenten hebben we mooie actie: bij een team van 10 studenten betalen jullie gezamenlijk maar €250,00 aan inschrijfgeld! Daarbij halen jullie geld op voor het goede doel dat onderzoek doet naar de spierziekte FSHD. Met een rondje de stamkroeg hebben jullie binnen de kortste keren een mooi bedrag bij elkaar.

Gaan jullie als studententeam de uitdaging AAN? Schrijf je dan nu in voor deze unieke actie, zwem mee en zet samen de spierziekte FSHD op UIT!

Toch liever alleen zwemmen? Voor individuele studenten hebben we een aangepast tarief van €50,00. Kijk voor meer informatie op www.singelswimutrecht.nl/deelnemen