Donaties Zwemmers

04-06-2018 | 15:30

Tijdens de SingelSwim Utrecht zwemmen alle deelnemers om geld op te halen voor het goede doel dat onderzoek doet naar de spierziekte FSHD, aan het Hubrecht Instituut in Utrecht. Op dit moment staat de donatieteller op €29.270, maar daar kan natuurlijk nog veel meer bij! 

Donaties werven kan vaak erg lastig zijn. Daarom geven wij hier een aantal tips hoe jij je geld in kan zamelen 

1. Deel je actiepagina...
via Facebook, stuur een mail naar al je collega's of WhatsApp je hele telefoonlijst. Dit kan heel gemakkelijk door te klikken op de blauwe Share-buttons bovenaan de website van de SingelSwim Utrecht. Een klik op de knop en jouw actie kan worden verspreid over de hele wereld. 

2. Spullen verkopen. KADOTIP VOOR JE VERJAARDAG

Een andere mogelijkheid om op een makkelijke manier je geldteller te zien stijgen is om voor je verjaardag of een andere gelegenheid een donatie voor jouw SingelSwim-deelname te vragen.

3. Spullen verkopen
Gelijk een mooie rede voor de zomerschoonmaak!

3. Organiseer een diner
Een leuke manier van geld inzamelen is het organiseren van een diner bij jou thuis. Vrienden en familie krijgen voor 25 euro een heerlijke maaltijd. Niet alleen een leuke avond, maar ook weer extra donaties op de teller. 

4. Sponsorloop of zwemwedstrijd
Tijdens de SingelSwim Utrecht ga je al een sportieve uitdaging AAN. Om te laten zien hoe sportief je nu echt bent kun je zelf een activiteit organiseren in de vorm van een sponsorloop of sportwedstrijd. Stel het voor bij jou op school en wie weet rennen jullie met alle klassen een mooi bedrag bij elkaar voor de SingelSwim Utrecht. 

Heb je zelf een leuke actie? Deel hem dan met ons via info@singelswimutrecht.nl.

Ga de uitdaging AAN en laat die donatieteller doortikken!