KidsSwim

Heb jij altijd al in de Utrechtse Singel willen zwemmen? Ben jij tussen de 10 en 15 jaar, gezond en in het bezit van een A en B diploma? Zwem dan mee met de KidsSwim Utrecht op zondag 17 juni! Je zwemt de laatste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Dit doe je niet alleen, maar samen met een begeleider van 18 jaar of ouder. Dit jaar is de SingelSwim Utrecht op Vaderdag. Beleef samen een leuke sportieve Vaderdagmiddag door mee te zwemmen voor het goede doel en te genieten van live muziek in park Lepelenburg. Ga jij de uitdaging aan? Zwem met je grote broer of zus, je moeder, oom of buurvrouw.

Organisatie SingelSwimUtrecht

info@singelswimutrecht.nl

 De kinderen en hun begeleiders verzamelen zich in gevangenis De Vrije Wolf. Zij zwemmen samen de eerste 800m van het officiële 2 km parcours. Vanaf de keerboei ter hoogte van stadsschouwburg zwemmen ze weer terug naar de finish. Een mooie zwemtocht waar alle familieleden, vrienden en kennissen de kinderen twee keer van dichtbij vanaf de kant kunnen aanmoedigen.

Deelname aan de KidsSwim Utrecht bedraagt €35,00 voor een kind met begeleider. Op een eigen actiepagina op de website kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel van de SingelSwim Utrecht. Ook de kinderen halen zwemdonaties op voor de spierziekte FSHD. Ga jij de uitdaging AAN? Schrijf je in voor de KidsSwim Utrecht en zet FSHD op UIT.

Om deel te kunnen aan de KidsSwim Utrecht is er een leeftijdsgrens voor de kinderen van minimaal 10 en maximaal 15 jaar. Daarnaast dienen de kinderen gezond te zijn en aantoonbaar hun A en B diploma te hebben gehaald. Een kind zwemt altijd met een begeleider (leeftijd 18+). Indien de begeleider niet de ouder van het kind is, dient de ouder een machtiging voor de betreffende begeleider op de vrijwaringsverklaring te ondertekenen.

Net als bij de SingelSwim Utrecht zijn de kinderen en hun begeleider verplicht om een wetsuit te dragen. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.