Geen SingelSwim Utrecht in 2021

De SingelSwim Utrecht is een zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Dit jaar zou de zesde editie van de SingelSwim plaatsvinden. De SingelSwim Utrecht zou zoals ieder jaar natuurlijk weer geheel in het teken staan van geld bij elkaar zwemmen en aandacht vragen voor de spierziekte FSHD.

Helaas hebben we moeten besluiten om ook in 2021 geen SingelSwim te organiseren. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, ambassadeurs, partners en supporters gaat boven alles!
Uiteraard hopen we iedereen volgend jaar weer gewoon te zien tijdens de SingelSwim 2022. Dan springen we zoals gewoonlijk weer met zijn allen in de Utrechtse Singel om geld op de halen voor onderzoek naar FSHD!

Opbrengst 2019

Met bijna 2000 donateurs, meer dan 150 zwemmers uit Nederland, Frankrijk, België, Spanje èn de UK en 18 deelnemende teams, is in 2019 bijna € 57.000 opgehaald voor onderzoek naar FSHD. Daar kunnen we jullie niet genoeg voor bedanken! We hebben genoten van jullie geweldige inzet en energie van klein en groot en van alle sponsoren die dit samen met ons hebben mogelijk gemaakt.

Burgemeester Jan van Zanen en Qmusic dj Domien Verschuuren ploeterend in het water. Milan die een jaar getraind heeft om mee te kúnnen zwemmen! De reddingsbrigadie die samen met het team van Central Events zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank aan alle deelnemers, partners en helpende handen die de vijfde edtitie van de Singel Swim mogelijk hebben gemaakt!

Wetsuit huren

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish. 

Basic-Fit opnieuw partner

De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”

 

 

               
 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle Zwem mee, alleen of met een team. Samen met je collega’s of vrienden. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.
Bekijk alle

De SingelSwim Utrecht 2020 is afgelast

01-05-2020 | 13:40 Helaas hebben wij moeten besluiten de SingelSwim Utrecht 2020 af te gelasten. De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, ambassadeurs, partners en supporters gaat op dit moment boven alles. Uiteraard hopen we jullie volgend jaar allemaal weer te zien tijdens de SingelSwim Utrecht 2021. Dan springen we zoals gewoonlijk weer met zijn allen in de Utrechtse Singel om geld op te halen voor onderzoek naar FSHD! De deelnemers en donateurs krijgen spoedig bericht van ons m.b.t. hun deelname en/of donatie. Voor nu wensen we jullie veel gezondheid en sterkte toe in deze lastige tijden. Tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, De organisatie van de SingelSwim Utrecht
Lees meer