SAVE THE DATE: 13 september 2020!

De SingelSwim Utrecht is een zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. Dit jaar zal de zesde editie van de SingelSwim op zondag 13 september plaatsvinden. Precies één dag nadat het laatste stuk van de nieuwe singel wordt geopend! De SingelSwim Utrecht staat zoals ieder jaar natuurlijk weer geheel in het teken van geld bij elkaar zwemmen en aandacht vragen voor de spierziekte FSHD.

Opbrengst 2019

Met bijna 2000 donateurs, meer dan 150 zwemmers uit Nederland, Frankrijk, België, Spanje èn de UK en 18 deelnemende teams, is vorig jaar bijna € 57.000 opgehaald voor onderzoek naar FSHD. Daar kunnen we jullie niet genoeg voor bedanken! We hebben genoten van jullie geweldige inzet en energie van klein en groot en van alle sponsoren die dit samen met ons hebben mogelijk gemaakt.

Burgemeester Jan van Zanen en Qmusic dj Domien Verschuuren ploeterend in het water. Milan die een jaar getraind heeft om mee te kúnnen zwemmen! De reddingsbrigadie die samen met het team van Central Events zorgde dat alles op rolletjes liep. Dank aan alle deelnemers, partners en helpende handen die de vijfde edtitie van de Singel Swim mogelijk hebben gemaakt!

Wetsuit huren

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. Deelnemers kunnen bij onze partner Sailfish voor €25,- een wetsuit huren. Maak op tijd de reservering, want op is op! De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish. 

Basic-Fit opnieuw partner

De grootste fitnesschool van Europa, Basic-Fit, heeft zich opnieuw als partner verbonden aan de SingelSwim Utrecht. Basic-Fit International Marketing Manager Erica Hahn: “Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn en proberen fitness voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Sporten is voor veel mensen met een spierziekte helaas vaak onmogelijk en met ons sponsorship willen wij helpen hier verandering in te brengen. Wij dragen graag bij aan het doel van de SingelSwim Utrecht: spierziekten voorgoed uitschakelen!”

 

 

               
 

Lees meer Lees minder

Countdown tot de start

Bekijk alle zwemmers

Zwem mee, alleen of met een team. Samen met je collega’s of vrienden. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Zwem mee
Bekijk alle

Wat betekent het Coronavirus voor de SingelSwim Utrecht?

25-03-2020 | 13:47 Natuurlijk is het nieuws rondom het Coronavirus (officieel COVID-19) ons niet ontgaan. Scholen gaan dicht, horeca wordt gesloten en veel evenementen worden afgelast of verplaatst. Het Coronavirus houdt werkelijk de hele wereld bezig. Wat betekent dit precies voor de SingelSwim Utrecht? Veel mensen zullen zich afvragen of de SingelSwim Utrecht op 13 september nog wel doorgaat. Deze onzekerheid kunnen wij volledig begrijpen. Het advies en de maatregelen van het RIVM en de overheid zijn voor ons leidend. Aangezien het Coronavirus zich verspreidt van mens op mens, heeft het RIVM geadviseerd om alle grote evenementen af te gelasten tot 1 juni. Hoe minder plaatsen er zijn waar veel mensen bij elkaar komen, hoe minder snel het virus zich kan verspreiden. De SingelSwim Utrecht vindt pas in september plaats en daarom zien wij nog geen aanleiding om het evenement af te gelasten of te verplaatsen. We laten alle voorbereidingen dan ook in volle vaart doorgaan. Wel willen we je graag meegegeven dat de gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers en alle andere betrokkenen onze grootste prioriteit heeft. We volgen de ontwikkelingen van het Coronavirus dan ook op de voet en houden het advies en de maatregelen van het RIVM en de overheid scherp in de gaten. Via onze website en socialmediakanalen zullen we jullie blijven informeren. Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@singelswimutrecht.nl
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Jeroen

29-03-2020 | 15:03 Aan: Jeroen's SingelSwim