Zwem, sup of vaar mee tegen FSHD!

Inschrijven


De SingelSwim Utrecht is de enige zwemtocht door de oudste verdedigingsgracht van Nederland: de Utrechtse Singel. in 2015 vond de eerste editie met succes plaats. Ivo Niehe heeft er zelfs een tv programma aan gewijd. Op zondag 25 juni 2023 sprongen we voor de 7e keer in het water om geld op te halen voor de spierziekte FSHD! Het was een fantastische editie.

TARIEVEN


Super Early BirdEarly BirdRegulier
400m Swimverlopen 
verlopen 
€ 32,50
800m Swimverlopen 
verlopen 
€ 32,50
1,2 km Swimverlopen 
verlopen 
€ 32,50
2 km Swimverlopen 
verlopen 
€ 32,50
5,5 km Swimverlopen 
verlopen 
€ 60,00
5,5 km estafetteverlopen 
verlopen 
€ 32,50
5,5 km suppenverlopen 
verlopen 
€ 47,50
5,5 km kanoën verlopen 
verlopen 
€ 47,50

Direct inschrijven   

De uitdaging


Zwem 1,2 kilometer (de RTV Utrecht swim), 2 kilometer of zelfs 5,5 kilometer (= een volledig rondje Singel) door de Utrechtse Singel. De laatste afstand kun je ook met een estafetteteam zwemmen. Liever niet het water in? Of ben je niet zeker van je zwemkunsten? Spring dan op een SUP of in een kano en vaar de Singel in 5,5 km rond! En als je het streefbedrag van €500,- ophaalt, dan ontvang je je inschrijfgeld terug! Klik hier voor meer informatie over materiaalverhuur.

Voor jeugd van 10 t/m 15 jaar hebben we de KidsSwim van 400 en 800 meter op het programma staan. Een begeleider van 18+ is verplicht om mee te zwemmen, maar hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

Cursus open water zwemmen

Ben jij klaar om te shinen tijdens Singel Swim?  Of je nu een ervaren zwemmer bent of net begint, je kunt jouw borstcrawl techniek verbeteren en nog sneller door het water glijden! Schrijf je daarom bij jouw inschrijving ook meteen in voor de 4 borstcrawlcursussen op vier donderdagavonden en krijg tips en tricks van de ervaren trainers van Borstcrawl Cursus. Met de juiste training en motivatie kun ook jij jezelf overwinnen en jouw doelen bereiken. Let's go!

Clinicdata:
Donderdag 16 mei
Donderdag 23 mei
Donderdag 30 mei
Donderdag 6 juni

Voor de cursus dien je zelf in het bezit te zijn van een wetsuit, een safety swimmer en een badmuts. 

De verschillende onderdelen

Wetsuit huren 

 
Het dragen van een wetsuit is verplicht voor de zwemmers, bij een watertemperatuur tot en met 18 graden celsius. Bij een watertemperatuur boven de 18 graden celsius is het een dringend advies om een wetsuit te dragen. Zéker voor beginnende zwemmers want een wetsuit geeft wat extra drijfvermogen.
Deelnemers kunnen voor €25,- een wetsuit huren van onze partner Sailfish. De wetsuits zijn op de dag van het evenement af te halen bij de stand van Sailfish.    
Huur hier je wetsuit! 

SUP- & kanoverhuur

Dagjesuppen.nl maakt het voor deelnemers van de SingelSwim Utrecht mogelijk om een SUP of kano te huren voor slechts €10,00. Per verhuurde SUP/kano dragen ze €5,00 bij aan onderzoek naar FSHD!

Huur hier je SUP of kano! 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen