FAQ

Veelgestelde vragen
Wat is de minimumleeftijd om in te schrijven?
De minimumleeftijd om deel te nemen aan de SingelSwim is 16 jaar.
Voor jeugd tussen van 10 t/m 15 jaar is er een speciale Kids Swim. Hierbij is deelname met een ouder/begeleider van 18+ verplicht.
Kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?
Dat kan zeker. Je kunt via je eigen dashboard in Atleta je gegevens aanpassen.
Ik wil mijn afstand aanpassen, kan dit?
Dat kan, maar het is niet mogelijk om dit zelf aan te passen in je dashboard. Stuur even een mailtje naar info@singelswimutrecht.nl zodat wij het voor je kunnen aanpassen. Tijdens het zwemmen kun je overigens ook nog altijd besluiten om een kortere afstand te zwemmen.
Is er medische ondersteuning op het water?
Zeker. Zowel op het water (reddingsbrigade), als aan de kant (EHBO), wordt iedereen nauwlettend in de gaten gehouden. Ervaar je problemen tijdens het zwemmen? Houd dan je vuist boven je hoofd. Uiteraard sturen we de veiligheidsmaatregelen ook nog met de deelnemersinformatie mee.
Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken, kan dit nog?
Het is helaas niet mogelijk om met terugwerkende kracht een kortingscode te gebruiken.
Ik wil een team inschrijven, kan dat?
Leuk! Dat kan zeker. Je kunt hier in het inschrijfproces voor kiezen. Wil je meedoen als bedrijventeam? Let er dan even op dat je wel het juiste ticket selecteert.
Moeten alle tickets op naam staan?
Ja, maar je kunt er ook voor kiezen om een ticket later aan iemand toe te wijzen. Je hebt dus niet per direct de gegevens van je teamgenoten nodig.
Waar kan ik een wetsuit huren?
We werken rondom materiaalverhuur samen met onze partners Sailfish en Dagjesuppen.nl. Zij bieden via hun eigen websites een voordelig tarief aan voor deelnemers van de SingelSwim.
Zijn een wetsuit en badmuts verplicht?
Voor zwemmers is het dragen van een badmuts verplicht. Bij een watertemperatuur gelijk aan of onder de 18 graden celsius is het dragen van een wetsuit ook verplicht. Bij een watertemperatuur boven de 18 graden is het dragen van een wetstuit een dringend advies. Zeker voor beginnende zwermmers, want een wetsuit geeft net wat meer drijfvermogen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen