SingelSwim Utrecht

Bekijk hieronder de zwem-routes van de SingelSwim Utrecht 2024. De start en finish van de Singel Swim Utrecht 2024 zal net als de afgelopen twee jaar plaatsvinden bij TivoliVredenburg!

200 meter KidsSwim

UTRECHT |  ZWEMMEN
Zwem samen met een ouder of begeleider (18+) door de Singel van Utrecht. Je zwemt 100 meter heen en weer terug. Dit betekent dat je een deel met de stroom mee, en een deel met de stroom tegen zult zwemmen.


400 & 800 meter KidsSwim

Utrecht |  ZwemmEN

Zwem samen met een ouder of begeleider (18+) door de Singel van Utrecht. Je zwemt 200 of 400 meter heen en weer terug. Dit betekent dat je een deel met de stroom mee, en een deel met de stroom tegen zult zwemmen.

1,2 km RTV Utrecht Swim & 2 km zwemmen

Utrecht | ZwemmEN

Zwem samen met je vrienden, familie of collega's mee tegen FSHD! Je zwem heen en terug, dus houd er rekening mee dat je niet alleen met de stroom mee zwemt.

5,5 km | Rondje Singel

Utrecht | zwemmen, Suppen & kanoën

De ultieme uitdaging op zondag 9 juni is de Swim van 5,5 kilometer. Deze afstand kun je ook op een SUP of in een kano afleggen. Ideaal als je niet zo zeker bent van je zwemkunsten, maar je wel wilt inzetten om geld op te halen voor FSHD!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen